Stiri 2007
Stiri 2008
Stiri 2009
Stiri 2010
Stiri 2011

 

 

 

 

Concert in China

Din 23 ian. pana la 3 feb. 2008 Vitas a sustinut concertul "Return Home" in China. Puteti gasi cele mai noi fotografii cu Vitas la sectiunea Galerie foto a site-ului. De asemenea, puteti descarca clipuri cu o parte din concertele din China la sectiunea Video

Lansarea albumelor in China

Lansarea albumului "Return Home" a avut loc in China, la data de 20 ianuarie 2008. La 15 noiembrie 2007 a fost lansat noul album al lui Vitas "Home Return 2" in colaborare cu Grammophone Records.

 

 

Premiera SUA

 

Compania americana Gemini Sun Records are onoarea sa va prezinte un produs special, Vitas Audio-Visual Connect Series™, colectia pe DVD si CD a albumelor muzicale ale lui Vitas, cu subtitrari in engleza si spaniola. Compania a anuntat ca lansarea colectiei a avut loc pe 29 ianuarie 2008, in mai multe magazine de pe teritoriul SUA.

 

 

 

Premiu

 

Premiul national "Cetateanul Rus al Anului" reprezinta recunoasterea publica a realizarilor cetatenilor Federatiei Ruse. Datorita talentului sau deosebit, Vitas a primit aceasta recunoastere. Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul oficial: www.vitas.com.ru

 

 

Light of A New Day

 

"Light of A New Day " reprezinta creatia lui Vitas de-a lungul anilor, in care artistul rus a primit numeroase scrisori din partea multor fani si persoane cu diferite probleme de sanatate. Acestia au observat in muzica si in vocea artistului o energie pozitiva deosebita, care ii ajuta adesea sa treaca prin probleme lor grele.

Astfel, Vitas si-a propus sa creeze o muzica originala, cu un stil unic, menit sa aduca liniste si speranta in inima ascultatorilor, alegand nota cu nota inflectiuni, care sa transmita cele mai pozitive si mai luminoase sentimente si trairi.

Toate acestea sunt disponibile pe albumul "Light of A New Day", iar lansarea lui a avut loc pe 20 octombrie, pe site-ul oficial www.vitas.com.ru de unde se poate descarca gratuit pana in anul 2009.

Pentru mai multe informatii referitoare la album, vizitati site-ul oficial!

 

 

 


Jocurile Olimpice din China

Comitetul Organizatoriu al Jocurilor Olimpice din China 2008 l-a invita pe artistul rus Vitas la ceremonia de deschidere a jocurilor nautice.

Deschiderea a avut loc pe data de 9 august 2008, in orasul Tsindao.

 

 


XX-th Century Hits

Pe 15 septembrie a avut loc lansarea noului album al lui Vitas, XX-th Century Hits. Acest album a fost realizat in colaborare cu celebrul compozitor rus, Alexander Morozov.

 

 

 

 

Home | Biografie | Discografie | Video | Player | Galerie | Fan Art

Linkuri | Forum | Shop | Site Map | Contact

© 2007 Vitas Fan Club Romania. Toate drepturile rezervate